Barış Pınarı ve siyonizm dayanışması!

Herkesin bir hesabı illaki vardır ama Allah’ın bambaşka bir hesabı vardır. İslam’ın son ordusunu taciz ateşleriyle rahatsız eden, Haçlı ve Siyonistlere hizmet eden Kürt kimliğine bürünmüş Ermeni asıllı teröristler, Barış Harekatı kapsamında bir bir yok olurlarken, şer odakları da ittifakla kudurmuş vaziyetteler.

Adına Müslüman denilen fakat İslam ile alakası bulunmayan Arap Birliği, siyonizme ve Haçlı zihniyetine hizmet etme yarışında kusur yapmıyor. İslam Dininin bütün dinlerin tamamlayıcısı olduğunu unutan bu gafiller, İslamiyet’in kabul etmediği fetvalarla kendilerine yer edinmekte, kula kulluk etmektedirler. Müslümanları fende ilim de bilim ve teknolojide geri kalmasına öncülük eden Suudi Arabistan, Vehabiliği o mukaddes topraklarda hakim kıldı. “Koşusu aç iken tok yatan bizden değildir” hadis-i şerifine muhalefet etti. Nerede bir Müslüman ülke varsa orada ekonomik krizlikler, açlıklar, sefaletler kan ve göz yaşları hiç dinmesin diye Siyonistlerle iş tuttu. İslam’ın son ordusu olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin İslam düşmanlarına yönelik olarak başlatmış olduğu operasyonu kınadı. İsrail’i dost tuttu. Öldürülen her Filistinli kardeşimizin acısını yüreklerinde his eden Türkiye’yi kınayan Filistin’e ne diyelim? Bunların bu ihanetini tarihin neresine not düşelim? Bu tarihi operasyon bir kez daha göstermiştir ki Türkün Türk’ten başka dostu yoktur. Düşman kuvvetler karşısında bir tek mermi sıkmadan her aliyle teslim olan ve  düşmana kulluk eden  ödlek Arap Dünyası, ecdadımız Osmanlı ile esaretten kurtuldu. Rahata ve rehavete kapılan bu gafiller, bugün olduğu gibi dün de düşman güçleriyle iş tuttular ve Osmanlı’yı arkadan vurdular.  Osmanlı’nın dağılmasıyla kurulan bu çakma ve karton devletlerin başına da ihanet hamuruyla yoğrulan atanan bu mutemetler aldıkları emirler doğrultusunda Barış Pınarı Operasyonuna yönelik olarak hırıltılar çıkarıyor. Hırıltının çokluğu başlatmış olduğumuz operasyonun ne kadar isabetli ne kadar geç kalmış bir iş olduğunu net olarak gösteriyor.

Tarih bilgisinden yoksun olan ABD başkanı Trump, attığı tweetlerle “Türkler ile Kürtler yüz yıllardır savaşıyor” diyor. Tarih bilgisinden yoksun olan bu zavallı, bilmez ki, Türkler ile Kürtler bin yıldan beri kardeştir. Beraber cephede savaşmış, devlet kurmuş, kız almış, kız vermiş kültürleri ve kıbleleri aynı olan  bir millettir. Bu ayrılıkçı güçler, Türkleri  ve Kürtleri birbirine düşürmek için nasıl bir oyun sergiledikleri ortadır. Kürtleri tecrit eden Irak ve suriye yönetimini bu güne kadar alkışlayanlar, Kobani’de Kürtlere kimlik vermeyen katil Esad’ın tutumunu görmezden gelenler ne olduysa Türkiye ile hiç bir sorunu olmayan Kürtleri sevmeyye  güya haklarını aramaya kalkışıyorlar. Sevsinler sizin sahte sevginizi.

Orta Doğu’da çok tehlikeli bir oyun sahnelenmeye çalışılıyor. Bu oyun karşısında bütün organlarımızla ayık olmalıyız ve aynı zamanda ortak aklımızı kullanmalıyız. Oyun büyük, tuzaklar çok hain. Allah bu asil milletin, mazlumların ümidi olan kahraman ordumuzun yar ve yardımcımız olsun.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Paranın Patronu: İstanbul’da ev bulamadık, anneme taşındık

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, artan ev kiraları nedeniyle, annesinin yanına yerleştiklerini …

Bir yanıt yazın