Erdoğan, İşgalci Putin ile 22 Ekim’de Soçi’de görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Ekim’de Soçi’de Rus lider Vladimir Putin ile görüşeceği açıklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekâtı’nın dünyada yarattığı yankıyı değerlendirmek ve Rusya ile Suriye meselesinin çözümü üzerinde görüşmek için 22 Ekim’de Rusya’nın Soçi kentinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in davetlisi olarak  buluşacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu görüşmeden yaklaşık 20 gün sonra da 13 Kasım’da ABD Başkanı Donald Trump ile benzer konuları görüşmesi bekleniyor. Türkiye’nin bölgedeki bütün oyunları bir andan bozması ve operasyon düzenlemesi bütün Türk düşmanlarını bir anda renklerini belli etmeye başladı. Özellikle terörist sever Putin’in YPG ile katil Esad’ı bir araya getirmesi, Orta Doğu’da oyun kurucu olarak tarihe geçerken, yine kendisi gibi işgalci Trump’ın da sinirlerinin bozulmasına yol açtı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın