Trump, yine şaşırttı: Milyonlarca hayat kurtulacak, teşekkürler Erdoğan

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence görüşmesinin ardından, “Türkiye’den harika haberler var. Teşekkürler Cumhurbaşkanı Erdoğan. Milyonlarca hayat kurtulacak” diye yazdı. Trump ikinci açıklamasında da ABD ile Türkiye arasında Suriye konusunda varılan mutabakatı tebrik ederek, “Bugün ABD ve Türkiye için çok önemli bir gün.” dedi.
Twitter’dan paylaşım yapan Trump, “‘Türkiye’den harika haberler” diye başladığı mesajına şu şekilde devam etti:

‘Türkiye’den harika haberler geldi. Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürler. Milyonlarca hayat kurtarıldı”

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından Erdoğan-Pence görüşmesinin ardından açıklamada bulundu. Trump mesajında, “Türkiye’den harika haberler var. Teşekkürler Cumhurbaşkanı Erdoğan. Milyonlarca hayat kurtulacak” ifadelerini kullandı.

MUTABAKAT AÇIKLAMASI

Trump, Teksas eyaletini ziyaretinde gazetecilere ABD ve Türkiye arasında Suriye konusunda bugün varılan anlaşma hakkında da açıklamalarda bulundu.

Söz konusu mutabakatı tebrik eden Trump, “Bugün ABD ve Türkiye için çok önemli bir gün.” diye konuştu.

Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür ederek, “Erdoğan, sert, güçlü bir lider ve doğru bir karar verdi.” değerlendirmesinde bulundu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın