Kılıçdaroğlu’ndan şok iddia: Ben ve ailemin telefonları dinleniyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’na yönelik “istihbarat parçalamaya çalışıyor” açıklamasından sonra yeni bir iddia daha ortaya attı. Kılıçdaroğlu, “Devletin bazı unsurlarının Millet İttifakı’nı bozmak üzere belli bir kişi tarafından yetkilendirildiğini ve görevlendirildiğini de biliyoruz” dedi

Bir televizyon programına katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın Millet İttifakı’ndan rahatsızlık duyduğunu ve devlet istihbaratının, ittifakı bozmak için çalıştığını iddia ederek şöyle konuştu:

“Her devletin kendi istihbarat örgütleri vardır ve bu istihbarat örgütleri devletin, ülkenin menfaatleri için çaba harcarlar. Bunun için yemin etmişlerdir. Bunun için çaba harcarlar. Burada da devletin çıkarlarını değil de, bir siyasal partinin çıkarlarına dönük bir çaba olursa, işte orada farklı bir şey çıkar ortaya. İstihbarat bizi dinleyebilir ben ülkenin aleyhine bir şey yaparsam… Rahmetli Ecevit’in de telefonları dinlendi, benim, eşimin, çocuklarımın telefonları hala dinleniyor… Bunlar normal değil. Ben dinlendiğimi gayet iyi biliyorum efendim. Dinleniyorum. Bilgiye dayalı söylüyorum. Bunları bilmez olur muyum? Telefonlarımız dinleniyor. Şimdi o dediğim ‘sadakat’ devreye giriyor. Ülkenin çıkarlarına göre değil bir partinin çıkarlarına yönelik bir hareket tarzı çıkıyor ortaya. Bir partinin çıkarlarına göre. Yani ben iktidarım, iktidardan gitmemek için neleri yapabilirim, bu arayış içindeler”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi fahiş fiyatları boykota!

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın