Rus lider Putin, Moskova’da Güvenlik Konseyi’ni acil koduyla topladı, toplantıda Türkiye ile Rusya arasında Soçi’de varılan mutabakat süreci ele aldı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güvenlik Konseyi toplantısında Türkiye ile Rusya arasında Soçi’de varılan mutabakat muhtırasını ele aldı.

Kremlin Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada, Putin’in, Rusya Güvenlik Konseyi’ni acil topladığı belirtildi. Açıklamada, Türkiye ile Rusya arasında Soçi’de varılan mutabakat muhtırasının uygulanması ve Suriye’deki durumun görüşüldüğü kaydedildi.

Putin’in konsey üyelerine Soçi’de yapılan Rusya-Afrika Zirvesi ile de ilgili bilgi verdiği belirtildi.Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin, Suriye’nin kuzeyine ilişkin 10 maddelik mutabakat metni üzerinde anlaşmaya varmışlardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin, Suriye’nin kuzeyine ilişkin 10 maddelik mutabakat metni üzerinde anlaşmaya varmışlardı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fransa’nın beslediği kargalar, şimdi gözlerini oyuyor

Terör örgütü PKK destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri, …

Bir yanıt yazın