Gitsin El Bağdadi, gelsin El Mazlum!

ABD, rol üstlendirdiği ve rolleri bitince de tuvalet bezi gibi çöpe attığı teröristleri bir bir yok edecek. Edecek ki; teröristlerle nasıl iş tuttuğu ve onları nasıl finanse ettiği o tiyatrolar daha fazla deşifre olmasın.

DEAŞ, denilen bu kanlı terör örgütünü kim kurdurdu? DEAŞ denilen kanlı terör örgütünün finansörleri, silah sağlayıcıları kimlerdi? Bu kanlı örgütün üyelerinin İngiliz, Fransız, Alman, Belçika ve diğer Avrupa Birliği ülkelerinin vatandaşları olması neyin habercisi? Merak buyurmayın artık Haçlı oyunları eskisi gibi prim yapmadığı gibi, uzun süre saklı da kalmıyor.

İslam’ın son halifesi Türkiye’dir. Türkiye’den başka da (hakiki Müslümanları ayıklıyorum) din-i İslam’a sımsıkı bağlanan bir millet ülke de yoktur. Türkiye İslam’ın son kalesidir. Batının ve emperyalistlerin emir eri gibi çalışan ve Haçlı çıkarlarına hizmet eden Bağdadi gibi daha çok kiralık beyinler var. Bunlar din-i İslam’ı kullanarak kendilerine dünyalık sağladıkları gibi, Haçlıların da kirli faaliyetlerine hizmet etmektedirler.

ABD, El Bağdadi’nin 4 saat süren bir operasyon ile öldürüldüğünü duyurdu. Tesadüfe bak. ABD, ne hikmetse Suriye’de anayasa süreci başlamışken, El Bağdadi’yi öldürülüyor. Bize göre bu olay çok manidardır. Öldüğüne inanmadığımız gibi piyon görevini yaptı reysen emekli edildi. Yeni bir kimlikle başka bir ülkede başka bir kanlı örgütle gününü gün edecek. Oh ne ala kendin kur, kendin sora infaz et. Bir varmış, bir yokmuş masalını anlata durun. Bu terörist severler getirir birilerini götürür diğerlerini. Değişen bir şey yok!

Bize göre, DEAŞ’a Suriye’de verilen rol tamamlanmıştır. Şimdi sıra anayasa ve fedaratif oyunda. Mazlum denilen o azılı katilin ABD’ye davet edilmesinin sebebi de budur. ABD’nin Orta Doğu’da oynadığı DEAŞ tiyatrosu bitmiştir. Gitsin El Bağdadi, gelsin El Mazlum Kobani. Ne fark eder ki. O giden terörist, gelen de terörist. Sadece roller farklı.  Suriye’de sırada parçacıklardan oluşan fedaratif yapıdan başka bir oyun şu aralar  görünmüyor ama terörden beslenen, ülkeleri kan ve göz yaşlarıyla bölüp parçalayan ABD’nin illaki kanlı ve kirli planı çoktur. Kandan beslen ABD’nin bir başka kanlı tiyatrosunda buluşmak üzere kalın sağlıcakla!

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tarih katliam kulübesi olmaktan çıkmalıdır

Aziz Dağtekin Yazdı Adil yönetici hakkında Allah Rasulü bir hadis-i şerifte buyuruyor ki “Kıyamet gününde …

Bir yanıt yazın