Projesi olmayınca ne yapsın! İmamoğlu, Kemerburgaz Kent Ormanı’nı açıtı

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamaoğlu’nun “İstanbul, en büyük kent ormanına kavuşuyor. Yürüyüş parkurları, spor ve dinlenme alanlarını içinde barındıran, doğayla baş başa kalabileceğiniz Kemerburgaz Kent Ormanı’nı açıyoruz…” açıklaması sosyal medyayı sallıyor.

Kemerburgaz Kent Ormanın daha öncede halka açık olduğunu köşe yazısına taşıyan Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, “Tatile gitmesin, ‘Amazon Ormanları’nı bile açar!..” başlığıyla yayınladığı makalesinde şu görüşlere yer verdi: Birkaç ay önce Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeydi Kılıçdaroğlu. “Kazım Arslan Parkı’nın açılış töreni” diye vermişlerdi haberi.
Önemli bir haberdi. Zira CHP heykel dışında başka bi’şey açıyordu!..
Sonra öğrendik ki, o park 2012’de AK Parti tarafından açılmıştı…
Anlayacağınız Kılıçdaroğlu 2012’de açılmış olan parkı yeniden açmak için Denizli’ye gitmiş…
Sonra ilanı değiştirdiler. CHP Denizli İl Başkanlığı haberi “Kazım Arslan Parkı İsim Veriliş Töreni” şeklinde verdi.
Yani “direkt açılış töreni” değilmiş. ‘İsim veriliş töreni açılışı”ymış?!..


Bugün de İstanbul’da bir açılış yapacakmış İmamoğlu.
Haberi şöyle verdi;
“İstanbul, en büyük kent ormanına kavuşuyor. Yürüyüş parkurları, spor ve dinlenme alanlarını içinde barındıran, doğayla baş başa kalabileceğiniz Kemerburgaz Kent Ormanı’nı açıyoruz…”
Park falan değil, orman açıyor adam!..
Kemerburgaz Kent Ormanı?!..
Bir İstanbullu olarak çok sevindirik olduk değil mi?.. CHP 3 ayda orman yapmış, açıyor!..
İşin aslı şu. Zaten kullanılan bir orman. 2012’de İstanbul’ a devrediliyor. 2015 yılında İBB gerekli iyileştirme çalışmalarını başlatıyor. 7 Temmuz 2018’de bitiriliyor ve açılış yapılıyor. (Bu arada orman vasfı olduğu için imara açılması zaten mümkün değil. Yani, “İmara değil halka açıyoruz” palavra slogan.)
Velhasıl İmamoğlu açılmış ormanı bir daha açacak!..
Yahu Denizli’de yaptığınız gibi isim değiştirip açaydınız keşke. Yeni bi’şey açıyormuş gibi olurdu hani!.. “Bilmem ne ormanı isim veriliş töreni açılışı”
Aç Ekrem aç.
AK Parti’nin yapmadığı bi’şey olsun ama. Topkapı Sarayı’nı aç, Galata Kulesi’ni aç, Kız Kulesi’ni aç..,
3 ayda orman yaptın. Tatile gitmeyip biraz sıksan, seneye Amazon Ormanları’nın açılışını bile yaparsın. Üstüne bi’de Tarzan’ı getirir onu da kucaklarsın!..
Ha gayret ünlem.., pardon Ekrem!..

Öteyandan bu makaleden alıntı yapan Ertuğrul Ocağı yaptğı paylaşım 575 beğeni, 31 yorum ve  183 paylaşım aldı. Alay konusu olan paylaşımlardan bazıları şöyle:

Başganım hayırlısıyla ;
– Mega Projeniz AVRASYA TÜNELİNİN,
– Asya ve Avrupa yakasını birleştirdiğiniz MARMARAY’ın,
– Dev projeniz 3.Hava Limanının açılışı ne zaman?

(Ak partinin 2015 yılında yapmaya başlayıp, 2018 yılında tamamlanıp, halkın hizmetine sunduğu “Kemerburgaz Kent Ormanı” projesini bugün kendileri bu dev projeyi yapıp bitirmiş gibi açılışını yaptılar. Milletin kapak yapması, dalga geçmesi bu yüzden)

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz: Sonumuz Saadet’e dönecek

AK Parti’yi ve Murat Kurum’u destekleyici ifadelerinin ardından disiplin kuruluna gönderilen Yeniden Refah Partisi Merkez …

Bir yanıt yazın