13 bin aracı inceleyen özel ekip, hırsızların yakasını bırakmadı!

Bursa’nın Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde 13 ayrı adreste hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine özel oluşturulan polis ekibi, güvenlik kamerası görüntülerinde 13 bin aracı inceleyerek şüphelilere ait aracı tespit etti. Suç örgütü kurup, çevre illerde hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheliler, İstanbul’da yakalandı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde geçen hafta 13 ayrı adreste hırsızlık yapıldığı ihbarını aldı.
Ekipler, müştekilere ait evlerin bulunduğu mahalle, sokak ve güzergahlarda, 270 iş yeri ile ikametlerin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.
13 BİN ARACI İNCELEDİLER
Özel oluşturulan polis ekibi, güvenlik kamerası görüntülerinde 13 bin aracı inceleyerek şüphelilere ait aracı tespit etti. Suç örgütü kurup, çevre illerde hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheliler, İstanbul’da yakalandı.
Şüphelilerin, evlerden çaldıkları yüklü miktarda para, ziynet eşyası, araç ve elektronik malzemeler de ele geçirildi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul’dan Bursa’ya getirilen E.C., O.Ç., M.Y., B.K. ve T.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan suç örgütünün elebaşı olduğu belirlenen A.Ç.’nin ise daha önce İstanbul’da farklı bir suçtan tutuklandığı öğrenildi.
HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA
Şüphelilerin hırsızlık için girdiği evlerin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kiraladıkları araçla olay yerine geldikleri görülüyor.
Plaka bilgisinin alınmaması için şüphelilerin kiralık araçla sürekli çevrede tur attığı ve evlerin balkonlarına tırmanma anları da güvenlik kameralarına yansıdı.
Ayrıca evlerden hırsızlık yapan şüphelilerden birinin evden aldığı elektronik cihazları aşağıda bekleyen diğer zanlıya attığı anlar da güvenlik kamerası görüntülerinde yer aldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Avustralya hayran kaldı: F-35’in yapamadığını yapıyor

Avustralya Askeri Havacılık Tarihi, yerli ve milli olarak üretilen 5. nesil savaş uçağı KAAN ile …

Bir yanıt yazın