Trump, Rusya, Suriye ve İran’a sert çıktı: Katliamları durdurun

Sivil ölümlerin arttığı İdlib’le ilgili açıklama yapan ABD Başkanı Trump “Rusya, Suriye ve İran, İdlib’de binlerce masum insanı öldürüyor veya öldürmek üzere, bunu yapmayın. Türkiye, katliamı durdurmak için çalışıyor” dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, Suriye, Rusya ve İran’a İdlib’deki saldırılarını durdurma çağrısı yaptı ve Türkiye için şu ifadeleri kullandı. Türkiye, katliamı durdurmak için çalışıyor.
Trump, resmi Twitter hesabı üzerinden, Beşşar Esad rejimi ve Rusya’nın İdlib’deki saldırılarına yönelik açıklamada bulundu.
Trump “Rusya, Suriye ve İran, İdlib’de binlerce masum insanı öldürüyor veya öldürmek üzere, bunu yapmayın. Türkiye, katliamı durdurmak için çalışıyor.” değerlendirmesini yaptı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

9. Yargı Paketi yolda!

Özellikle cezasızlık algısını ortadan kaldırmaya yönelik düzenlemelerin öne çıkarılacağı 9. Yargı Paketi’nin hazırlıklarının tamamlanmak üzere …

Bir Cevap Yazın