Bakan Turhan: Kanal İstanbul Projesiyle 3 ülke ilgileniyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul’la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Turhan, “Kanal İstanbul Projesi ile Hollandalı, Belçikalı, Fransız firmalar ilgileniyor. Hepsi bu işlerde uzman firmalar” dedi.

“ÇIKAN TOPRAĞI DOLGU OLARAK KULLANACAĞIZ”

Kanaldan çıkarılacak kazıyı Durusu Gölü ve Karadeniz arasındaki falezlerde dolgu olarak kullanacağını, oluşan alanı mesire yeri yapacaklarını belirten, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul’la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“Projeyle Hollandalı, Belçikalı ve Fransız firmalar ilgileniyor. Hepsi bu işlerde uzman firmalar” diyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, gündemin tartışmalı konularından olan Kanal İstanbul projesiyle ilgili bomba açıklamada, “Kanal İstanbul Projesi ile Hollandalı, Belçikalı, Fransız firmalar ilgileniyor. Hepsi bu işlerde uzman firmalar” diye konuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın