AP Parlamentosunda skandal! Türk bayrağını yırtan bu ite kim ders verecek?

Avrupa Parlamentosu’nda (AP) ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos, Yunan adalarındaki göçmenlerin durumuna ilişkin oturumda Türk Bayrağı’nı yırttı.
Brüksel’de düzenlenen AP Genel Kurulu’nun “Yunan Adalarında İnsani Durum” başlıklı oturumunda bölgedeki göçmenlerin durumu ele alındı.
Yunanistan’ın aşırı sağcı Altın Şafak Partisi’nin eski üyesi bağımsız AP milletvekili Lagos, “Kimsenin burada Yunan vatandaşlarının durumunu konuştuğunu duymuyoruz. Herkes göçmenlerden bahsediyor, Yunan vatandaşlarının hakları ne olacak?” diyerek tepki gösterdi.
Lagos, Yunan vatandaşlarının yüzde 70’inin yasa dışı göçe karşı olduğunu, ülke halkının göçmenler tarafından saldırılara uğradığını iddia etti.
Irkçı Lagos, “Bir tarafta da Türkiye var, her istediğini yapabiliyor. Ülkemize akın akın göçmen geliyor. İşte bu Türk Bayrağı, bununla ne yapılır, yırtıp atılır. Artık buna bir son vermeliyiz.” diyerek kağıttan yapılmış Türk Bayrağı’nı yırtarak büyük bir provokasyona imza attı.
Buna karşılık, oturumun yöneticisi itidal çağrısında bulunarak bu tür davranışlara müsaade etmeyeceğini söyledi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın