13 milyon emekli promosyonda bu ay yeni viraja giriyor!

Yaklaşık 13 milyon emekliyi ilgilendiren promosyonda yeni viraja giriliyor. Emeklilerin büyük bölümü bu aydan itibaren ikinci kez promosyon alacak. Gözler Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Türkiye Bankalar Birliği’nin yapacağı toplantıya çevrildi.
Bu ay yapılacak toplantıda emeklilerin aylıkları karşılığında bankalardan aldığı promosyonda yeni tutarlar belirlenecek. Bu tutarlar, taban promosyon olacak..Bankalar bu tutarın altına inemeyecek. İsteyen banka da düzenleyeceği kampanyalarla tutarı artırabilecek..
GÖZLER TOPLANTIDA
Promosyonda taban tutarlar halen maaşa göre 300, 375 ve 450 lira olarak uygulanıyor. Bankalar, kampanyalarıyla tutarı bin 250 liraya kadar çıkarmış durumda..Taban promosyonun toplantılarda 500-600 lira seviyesine çıkarılması bekleniyor..

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın