Bakan açıkladı: Deprem bölgesine 5 milyon lira daha ek kaynak ayırdık

Son dakika haberine göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk katıldığı bir televizyon kanalında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Selçuk deprem bölgesine 5 milyon lira daha ek kaynak ayrıldığını duyurdu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, CNN Türk’te yayınlanan bir programın konuğu oldu. Programda önemli açıklamalarda bulunan Selçuk, deprem bölgesi için ek kaynak ayrıldığını duyurdu.

İşte Selçuk’un açıklamalarından öne çıkanlar:Bütün prim borçları 30 Nisan 2020’ye kadar Elazığ ve Malatya’da ötelendi.Katılım payları ve ilaç payları 30 Nisan 2020’ye kadar alınmayacak.
İşsizlik ödeneğinden faydalanacak olan vatandaşların ödemelerini gerçekleştirdik. Deprem bölgesine 5 milyon lira daha ek kaynak aktarılacak.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir Cevap Yazın