Küfrün adı samimi konuşmaymış!

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Meclisi’nde, AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Akif Aşıkkutlu’ya ettiği ağza alınmayacak küfüre ilişkin skandal açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, “O konu boş bir konu. Mahkemeye vermiş arkadaş. Biz çok samimi bir konuşma yaptık.” ifadelerini kullandı.
CHP’li Başkan Ekrem İmamoğlu, İBB Meclisi’nde, AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Akif Aşıkkutlu’ya küfür etti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, grup başkanları tarafından yapılan konuşmalar sırasında AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’nun Esenler’deki kentsel dönüşümle ilgili konuşurken, ‘İmamoğlu’na depremle ilgili ne yaptınız’ diye sorması üzerine AK Partili Güngören ve İBB Meclis Üyesi Mehmet Akif Aşıkkutlu oturduğu yerden “Kayak yaptılar” dedikten sonra İmamoğlu küfürle karşılık verdi.
İmamoğlu’nun, mikrofon kapalıyken, salondakilerin duyamayacağı şekilde “Kayak g….ne girsin” diye küfür ettiği öğrenildi.
İMAMOĞLU’NA 3 KURUŞLUK DAVA
AK Partili Mehmet Akif Aşıkkutlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendisine ettiği küfür nedeniyle İmamoğlu hakkında suç duyurusunda bulunup 3 kuruşluk tazminat davası açacağını açıkladı..
“SAMİMİ BİR KONUŞMA YAPTIK, MAHKEMEYE VERDİ!”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, küfür iddiaları ile ilgili olarak skandal açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, “O konu boş bir konu. Mahkemeye vermiş arkadaş. Biz çok samimi bir konuşma yaptık. Ama o bunu çıkıp bir cümle ile ifade biçimini gördüm zaten. Şu an mahkeme süreci var. Orada gerekeni söyleriz” ifadelerini kullandı.
KÜFREDİLEN MECLİS ÜYESİ OLAYI ANLATT
İBB Meclis üyesi Mehmet Akif Aşıkkutlu Ekrem İmamoğlu’nın kendisine küfrettiğini ve yaşadıklarını böyle anlatmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fransa’nın beslediği kargalar, şimdi gözlerini oyuyor

Terör örgütü PKK destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri, …

Bir yanıt yazın