FETÖ’nun sisyasi ayak tartışması yargıya taşındı!

Başkan Erdoğan, grup toplantısındaki açıklamaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
Daha önce de CHP Grup Toplantılarında kendisine verilen kağıtları ve asılsız bilgileri paylaştığı için tazminata mahkum edilen Kemal Kılıçdaroğlu yine davalık oldu.
SON DAKİKA: BAŞKAN ERDOĞAN 500 BİN TL’LİK DAVA AÇTI
Ajanslara düşen son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, CHP grup toplantısında sözde ‘FETÖ’nün siyasi ayağını açıklama’ vaadiyle çıktığı kürsüde gerçekleştirdiği açıklamaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
NE OLMUŞTU?
FETÖ’nün gazete, dergi ve TV’lerine yapılan operasyonlara ‘Basın özgürlüğüne darbe’ diyen, FETÖ’cülerin gözaltına alınmasını “cadı avı” olarak niteleyen, 15 Temmuz’u “kontrollü darbe” olarak adlandıran Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ’nün siyasi ayağını açıklayacağını söyleyerek bazı ithamlarda bulunmuştu.
BAŞKAN ERDOĞAN SERT CEVAP VERMİŞTİ
Buna karşılık Başkan Recep Tayyip Erdoğan CHP ve özellikle Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugüne kadar kayıtlara geçen, görüntülere yansıyan ve kendi ağzından FETÖ ilişkilerini ortaya koymuş, konuyla ilgili videoları da izleterek “Seni oraya getiren FETÖ’dür. Sen ne konuşuyorsun? FETÖ’nün en önemli siyasi ayağı Kılıçdaroğlu ve ekibidir” demişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın