Korona virüs, Avrupa ile buluştu!

Fransa Sağlık Bakanı Agnès Buzin, ülkede bulunan Çinli bir turistin korona virüs (COVID19) nedeniyle öldüğünü açıkladı. Bu ölüm, korona virüs kaynaklı Asya dışındaki ölüm olması nedeniyle dikkat çekiyor. Korona virüsten şu ana kadar 1526 kişi hayatını kaybetti.
Fransa Sağlık Bakanı Agnès Buzin, 15 Şubat’ta korona virüs (COVID19) nedeniyle hastaneye kaldırılan 80 yaşındaki Çinli turistin başkent Paris’te hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bu ölüm, korona virüs kaynaklı Asya kıtası dışındaki ilk ölüm olması nedeniyle dikkat çekiyor. Korona virüs nedeniyle şu ana kadar toplam 1526 kişi hayatını kaybetti. Çin ve Fransa dışında Filipinler, Hong Kong ve Japonya’da da korona virüs kaynaklı ölümler gerçekleşmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın