Esad’a verilen süre doluyor! Türk komandoları İdlib’de devriyede!

Esad rejimi İdlib’de masum sivilleri katletmeye devam ederken, Türk askerinin bölgedeki varlığı da artırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Esad’a ‘şubat ayı sonuna kadar verilen sürenin sona yaklaşmasıyla birlikte komandolar, İdlib sokaklarında devriye atmaya başladı.
Türkiye’deki farklı birliklerden takviye amacıyla Suriye’ye gönderilen komandolar, hazırlıklarını tamamladı.
Esad rejimi ve yabancı terörist gruplar ile askeri muhalif ve rejim karşıtı silahlı gruplar arasında, İdlib’in güney ve doğusu ile Halep’in batı kırsalında bir aydan bu yana şiddetli çatışmalar yaşanıyordu.
ERDOĞAN SÜRE VERMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esed rejimine saldırıları durdurması için şubat ayının sonuna kadar süre vermişti. Sürenin yavaş yavaş sona gelmesiyle birlikte bölgede, Türk askerinin varlığı da artış gösterdi.
KOMANDOLAR İDLİB’DE
İlk olarak Türkiye sınırına konuşlanan Mehmetçik, tüm hazırlıklarını tamamladıktan sonra İdlib sokaklarına dağıldı. Komondoların gelmesi, halk tarafından coşkuyla karşılandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın