5’i Türk 10 kişiyi katleden cani Alman saldırganın manifestosu!

Almanya’da 5’i Türk 9 kişiyi katleden daha sonra annesini öldürüp intihar ettiği ortaya çıkan saldırgan Tobias R.’nin ırkçı katliamdan birkaç gün önce YouTube’dan yayınladığı ve bir manifesto nitelediği taşıyan sözleri dikkat çekti. Manifestoda Amerikan halkına seslenen Tobias R. “Bir an evvel uyanmalısınız. Ülkenizde gizli askeri üsler var. Bunların bazıları şeytanı yüceltiyor. Onlar çocuklara işkence ediyor ve onları öldürüyor” ifadelerini kullanıyor.
14 Şubat’ta yaklaşık 2 dakikalık videoyu paylaşan ırkçı saldırgan Tobias R. ABD’nin gizli toplumların kontrolünde olduğunu belirterek, Amerikalıları bunu yok etmek için savaşmaya çağırıyor.
“ÜLKENİZDE GİZLİ ASKERİ ÜSLER VAR”
Dosyalar ve bir yatağın bulunduğu karanlık bir odada İngilizce konuşan saldırgan, videoda şunları söylüyor: “Bu benim tüm Amerikalılara kişisel mesajım. Ülkeniz görünmez, gizli toplumların kontrolü altında. Onlar zihin kontrolü gibi bilinmeyen şeytani metotları kullanarak, modern kölelik sistemini oluşturmaya çalışıyor. Bir an evvel uyanmalısınız. Ülkenizde gizli askeri üsler var. Bunların bazıları şeytanı yüceltiyor. Onlar çocuklara işkence ediyor ve onları öldürüyor. Bu uzun zamandan beri oluyor. Uyanın, bu ülkenizdeki bir gerçek. Ana akım medyayı kapatın zira fikirleri dahi yok. Başka kaynaklara bakın ve önce okuyun. İkinci adım olarak da harekete geçin. Tespit edin ve kitleleri bir araya getirin, taşlayın. Bu kâbusu bitirmek için, Amerikan vatandaşı olarak bu sizin göreviniz. Şimdi savaşın.”
Irkçı saldırgan Tobias R. göçmenler, Arap ülkeleri ve Türkiye ile ilgili olumsuz fikirler de ortaya koyuyor.
24 SAYFALIK MEKTUP BIRAKTI
İntihar etmeden önce 72 yaşındaki annesini de öldüren Tobias R.’nin 24 sayfalık bir mektup bıraktığı da belirtiliyor. Soruşturma devam ettiği için mektubun içeriği tam olarak bilinmiyor.
Alman Bild gazetesinde yer alan habere göre, Tobias R.’nin Türkler de dahil bazı milletlerin yok edilmesi gerektiği ve kesinlikle Alman pasaportuna sahip olmamaları gerektiği görüşlerini savunduğu ifade ediliyor.
SÜREKLİ İZLENDİĞİNİ BELİRTİYOR
Komplo teorileriyle dolu olan mektupta Tobias R. gizli örgütlerden bahsediyor ve sürekli izlendiğini belirtiyor.
Tobias R.’ye ait olduğu belirtilen bir araç üzerinde özel kuvvetler çalışmalarını sürdürüyor. Saldırganın araca patlayıcı madde yerleştirmiş olabileceğinden endişe ediliyor. Otomobilde mühimmat ve silah dergileri bulunduğu, saldırganın av silahı taşıma ruhsatı olduğu gelen bilgiler arasında.
43 yaşındaki Almanya vatandaşı Tobias R.’nin aşırı sağcı görüşlerini dile getirdiği mektubunda saldırıyı itiraf ettiği de iddia ediliyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın