İdlib’den acı haber: Bir askerimiz şehit düştü!

Suriye’nin İdlib kentinden gelen son dakika haberine göre; Esed rejime bağlı güçlerinin Mehmetçiğe saldırması sonucu bir askerin şehit olduğu açıklandı.
Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçleri tarafından atılan bomba sonucu bir asker daha şehit oldu.
Konuyla ilgili Gaziantep Valiliği’nden son dakika bir açıklama yapıldı.
Açıklamada şöyle denildi:”Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçleri tarafından atılan bomba sonucu hemşehrimiz Tank. Söz. Er. Mecit Demir şehit olmuştur. Șehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”
ŞEHİT SAYISI 16’YA ÇIKTI
Esed rejim güçlerinin Şubat ayının başında İdlib’te Türk askerlerine saldırması sonucu aralarında sivil personelinde bulunduğu 13 kişi şehit olmuştu. 20 Şubat’ta yine İdlib’de Türk askerlerine saldırı olmuş ve 2 Mehmetçik şehit düşmüştü. Bu gelen şehit haberi ile, İdlib’de şehit olan Mehmetçik sayısı 16’ya yükselmiş oldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın