CHP sözcüsü Özkoç’un Erdoğan’a hakareti Meclis’i karıştırdı!

Başkan Erdoğan’ın Grup Toplantısı’ndaki konuşmalarına yanıt vermek için basın toplantısı düzenleyip Erdoğan’a hakaretler savuran Engin Özkoç, Meclis’te gerginliğe neden oldu. Özkoç’un skandal ifadeleri nedeniyle Meclis’te vekiller birbirine girdi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan resen soruşturma başlattı.
CİDDİ BİR SEVİYESİZLİK
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin grup başkanvekili bütün edep sınırlarını zorlamıştır. Türkiye’nin bu kadar önemli bir varoluş meselesinin konuşulduğu oturumda böylesine provokatif böylesine aşağılık, mahalle kavgasında bile söylenmeyecek sözleri Cumhurbaşkanımız hakkında söylemesi ciddi bir seviyesizliktir” ifadelerini kullandı. Kurtulmuş, “Cumhuriyet’in kurucusu olduğunu söyleyen bir partinin bu tarz cümleler kurması skandaldır” dedi.
BUNUN HESABI VERİLECEK!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise, “Uzunca bir süreden beri CHP Engin Özkoç üzerinden bu provokasyonu sistematik olarak yapıyordu. Bu provokasyon yaklaşık bir 10 gündür yürütülüyor. Özkoç’un daha önceki tweetlerini, konuşmalarını da göz önünde bulundurursak provokasyonun bilinçli olarak yürütüldüğü anlaşılıyor. Dünyaya bu görüntüleri veren CHP, bunun hesabını verecektir.
MAYIN EŞEKLİĞİNİ YAPIYOR
AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakareti sonrası TBMM’de sert bir açıklama yaptı. Akbaşoğlu, “CHP, Türkiye’yi uzun zamandır karıştırmak isteyenlerin mayın eşekliğini yapıyor. Bu utanç CHP tarihine geçmiştir.CHP Grup Başkanvekili’ne karşı tüm yasal haklarımız mahfuzdur. Bunun hesabı sorulacaktır.” dedi. Kaynak:Takvim

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek: Mali kaynaklar daha verimli alanlara yönlendirilecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında düzenlenen etkinlikte Türkiye’de yerel …

Bir yanıt yazın