Esed’e bir büyük darbe daha: Süheyl Hasan vuruldu

Türk Silahlı Kuvvetleri, eli kanlı Esed rejimine ağır darbeler indirmeye devam ediyor. Alınan son dakika bilgisine göre TSK’ya ait SİHA’lar Rusya destekli rejimin sözde Kaplan Kuvvetleri komutanı Süheyl Hasan’ı nokta atışıyla vurdu. Süheyl Hasan’ın yaralandığı ve yoğun bakımda olduğu iddia ediliyor.
Esed’in Kaplan Kuvvetleri Komutanı General Süheyl Hasan, TSK’nin SİHA operasyonu sonucu yaralandı.
Suriye kaynakları; Süheyl Hasan’ın, Serakip’te TSK tarafından vurulduğunu ve yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını duyurdu.
4 GÜN ÖNCE “HALEP DEĞİL İSTANBUL DÜŞECEK” DEDİ
Süheyl Hasan, 4 gün önce verdiği röportajda, “Türkiye’nin asıl hedefi Halep. Ancak açık bir şekilde söylüyoruz İstanbul düşer, Halep düşmez.” ifadelerini kullanmıştı.
ELİNDE BİNLERCE İNSANIN KANI VAR
Esad’ın Kaplan Kuvvetleri olarak adlandırdığı özel kuvvetlerin başında olan Süheyl Hasan, birçok kez suikaste uğradı; ancak her defasında canlı kalmayı başardı.
Suriye’de çıkan iç savaşta Rusya’dan aldığı destekle ayakta kalmayı başaran Esad rejimi, yıllardır binlerce masum insanı katletti, milyonlarca insanı mülteci durumuna düşürdü.
RUSLAR ÖDÜL VERDİ
Esad’ın en güvendiği isimlerden biri olan Süheyl Hasan, Rusya Genelkurmay Başkanı tarafından ödüllendirilmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın