Yalova Belediye Başkan Vekilliğine Ak Partili Tutuk seçildi

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında “ihaleye fesat karıştırmak ve zimmet” suçlarından hakkında soruşturma başlatılan Vefa Salman’ın yerine Belediye Başkan Vekilliği’ne meclis üyesi Mustafa Tutuk seçildi. Cumhur ittifakı ve AK Parti Yalova Belediyesi meclis üyesi Mustafa Tutuk, 17 oy ile Yalova Belediye Başkan Vekili olarak seçildi. CHP Yalova Belediyesi Meclis üyesi Yavuz Bingöl ise 13 oy aldı.
İçişleri Bakanlığın tarafından görevden alınan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yerine Belediye Başkan Vekilliği’ne meclis üyesi Mustafa Tutuk seçildi.
MUSTAFA TUTUK 17 OY, YAVUZ BİNGÖL 13 OY ALDI
Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında “ihaleye fesat karıştırmak ve zimmet” suçlarından soruşturma başlatılan, tutuklu bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’le İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yerine yeni başkan seçimi yapıldı.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Yalova Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Tutuk, 17 oy ile Yalova Belediye Başkan Vekili olarak seçildi. CHP Yalova Belediyesi Meclis üyesi Yavuz Bingöl ise 13 oy aldı.
TUTUK: UMARIM Kİ SUÇ YOKTUR. BAHSE KONU ARKADAŞLAR DA BİR AN EVVEL AKLANIRLAR
Vefa Salman’ın yerine Yalova Belediye Başkan Vekilliği seçilen Mustafa Tutuk, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Vefa Salman ve tutuklu bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’in, “Umarım ki suç yoktur. Bahse konu arkadaşlar da bir an evvel aklanırlar” dedi.
Mustafa Tutuk şunları söyledi:
“Yaşanan süreci hepiniz biliyorsunuz. İdari yargının yürüttüğü bu soruşturma bizler açısından da üzüntü verici durumdur. Suçun varlığı yokluğu hukuk konusudur. Umarım ki suç yoktur. Bahse konu arkadaşlar da bir an evvel aklanırlar.
Başkalarının yokluğunun, zor günlerinin bizleri sevindirmeyeceği beni ve arkadaşlarımı tanıyanlar bilirler. Sizlerin teveccühü sonucu belediye başkan vekilliği, her ne kadar tarafıma verilmiş olsa da, çalışarak, üreterek hep birlikte parti gözetmeden tüm Meclis üyelerimiz ile birlikte süreci yönetmeye çalışmamız ve Yalova’mıza hizmet etmemiz gerektiği kanaatindeyim.”.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın