Cehalete bak! CHP’li O isim:Teröre destek verdiğimiz için Esad bizi vuruyor

Çanakkale Belediye Meclisine HDP seçim barajını geçtiğinde vatandaşa pilav dağıtan CHP’li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın skandal sözleri damgasını vurdu.
CHP’li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan “Esad bizi teröre destek verdiğimiz için vuruyor” dedi.
Meclis üyelerinden biri Esad ve Rusya’nın harekâtını destekleyen Gökhan’a “Terör odaklarını bertaraf edip sınırlarımızı korumak için Suriye’de varız. Güçlendirilmiş savunmamızla birlikte çok başarılı bir harekât yapıyoruz. Bunu da emperyalist güçlerin aldığı tavırlardan anlıyoruz. Bakış açınızı değiştirmenizi talep ediyorum” ifadelerini kullandı.
SÖZLERİNİ SAVUNMAYA DEVAM ETTİ
Esad ve Rusya’yı savunup Türkiye’yi suçlayan Gökhan ise “Orada terör örgütüne karşı savaşılmıyor. Orada terör örgütleri destekleniyor. Çünkü Rusya ve Esad o terör örgütlerine karşı mücadele ediyor ve onun için bizi vuruyorlar. Bulunduğumuz yerde YPG PKK yok” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’dan düzmece İsrail görseli, “Yapay Sürü İHA”yla saldırıyı çizdiler

Resmedilen bir İsrail şehrinin, İHA’lar tarafından saldırıya uğratılma anları resmedildi. Orta Doğu, İsrail’in Şam saldırısının …

Bir yanıt yazın