Türkiye’de 2. Corona virüsü vakası! Koronavirüs hangi ilde?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca az önce yaptığı açıklamada bir kişide daha koronavirüs tespit edildiğini duyurdu.
İLK HASTANIN TAKİBE ALINAN ÇEVRESİNDEN
Bakan Koca attığı tweet’de şöyle dedi:”Dün akşam sonuçlanan test, üzücü bir öngörüyü doğruladı. Bir hastamız daha var. İlk hastamızın, tanı konur konulmaz takibe alınan çevresindendir. Virüsün olası yayılımını bu sınırlar içinde tutabilmek için gerekli tedbirlere başvurduk. Sorunun üstesinden birlikte geleceğiz.”

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını, 6 kıtada (Çin hariç, Türkiye dahil) 117 ülkeye yayıldı. Dünyada yeni tip koronavirüs bulaşan kişi sayısı 121 bin 124 oldu. Virüse bağlı ölüm sayısı, 4 bin 366; ölüm oranı yüzde 3,60’a (10 Mart: 3,51) yükseldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Türkiye’de bir kişide koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıklamasının ardından vatandaşlar açıklamaları yakından takip ediyorlar. İşte detaylar…
İKİNCİ KORONAVİRÜS VAKASI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabı üzerinden son dakika koronavirüs açıklamasında bulundu. Bakan Koca: “Dün akşam sonuçlanan test, üzücü bir öngörüyü doğruladı. Bir hastamız daha var. İlk hastamızın, tanı konur konulmaz takibe alınan çevresindendir. Virüsün olası yayılımını bu sınırlar içinde tutabilmek için gerekli tedbirlere başvurduk. Sorunun üstesinden birlikte geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP İl Başkanı Kanlı: Karalar, CHP’li kardeşlerimizin de kardeşi olamaz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Zeydan Karalar’ın toplumda …

Bir yanıt yazın