Bakan Koca: Virüs ile mücadele için seyahat kapsamını genişletiyoruz

Sağlık Bakanı Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Avrupa ülkelerindeki son vaka sayılarını vererek “Gidiş-dönüş yasak kapsamını genişletiyoruz” dedi.
Koronavirüs Bilim Kurulu’nun Sağlık Bakanlığı’ndaki toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan koronavirüsle ilgili alınan son kararlarla ilgili önemli açıklamalar yapmıştı.

“KAPSAMI GENİŞLETİYORUZ”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaşanan son gelişmelerle ilgili gece bir paylaşım yaptı. Bakan Koca paylaşımında sıkı tedbirler alınması gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

Son 24 saat İiçinde Avrupa’da yeni vakalar: İspanya: 825, Hollanda: 111, Danimarka: 232, İtalya: 2.651, Belçika: 47, Norveç: 85, Avusturya: 179, Fransa: 591, Almanya: 802… Gidiş-dönüş yasak kapsamını genişletiyoruz.

“KAPIMIZ, DÜNYADAN HER GELENE AÇIK DEĞİL”

ABD, 54 ülkeye seyahat kısıtlamasıI koyarken, Türkiye konusunda kaygısı yok. Riskli ülke listesinde yer almıyoruz. Tabi, bu süreçte, eskisi kadar konuksever olmayabiliriz. Kapımız, dünyadan her gelene açık değil. T

KRİTİK 4-5 HAFTA

Önümüzdeki 4-5 hafta son derece önemli. Bu dönemde virüsten korunma kurallarını çok sıkı bir şekilde uygulamak zorundayız. Bunu yaparsak tablo değişecektir.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tiyatro sever İsrail’in paylaştığı saldırı görüntülerinin bazıları yıllar öncesine ait çıktı

İran’ın İsrail’e yönelik başlattığı hava saldırısına ilişkin görüntüler İsrail Savunma Kuvvetleri’nin resmi hesabından paylaşıldı. Ancak …

Bir yanıt yazın