Putin, dünyayı şoka uğrattı!

Vaka sayısının 495’i bulduğu Rusya’dan bugün ilk bakışta dünyayı şoka uğratan bir fotoğraf geldi.
Rusya lideri Vladimir Putin’in baştan ayağa sarı renkli özel koruma elbisesi giymiş ve maske takmış fotoğrafı, Rus medyası tarafından servis edildi. Fotoğraflarda Putin’in özel bir ekip tarafından hastane için hazırlandığı göze çarpıyor.
Haberde, Putin’in corona virüs hastalarının tedavi gördüğü bir hastaneyi ziyaret ettiğini bildiriyor. Rusya, geçtiğimiz haftalarda Moskova yakınlarında corona virüs hastaları için özel bir hastane inşaatına başlamıştı. Rusya liderinin kapısından içeri girdiği hastane, Moskova yakınlarındaki Kommunarka bölgesinde. Rusya’da cep telefonlarındaki lokasyon verileri yardımıyla corona virüs taşıyan kişilerle temasa girenleri izlemek için bir sistem geliştiriyor.
Rus yetkililer, söz konusu sistemin beş gün içinde geliştirilmesini bekliyor. Sistem yardımıyla virüs taşıyan kişilerle temas kurduğu tespit edilen kişilere bu konuda bilgi gönderilecek. Hastane çalışanlarına hitaben bir konuşma yapan Putin, “Tedavisi tamamlanan insanlar için bambaşka bir yaşam başlıyor. Bu insanların tümü size teşekkür ediyor” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat beşik gibi! Son 24 saatte 50’den fazla sarsıntı meydana geldi

Tokat’ta son 24 saatte en büyüğü 5.6 büyüklükte 50’den fazla sarsıntı yaşandı. İçişleri Bakan Yardımcısı …

Bir yanıt yazın