2 bin 756 kişi sokağa çıkma yasağını ihlal etti!

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, 63 milyon 640 bin vatandaşın neredeyse tamamının sokağa çıkma yasağına uyduğu belirtildi.
İçişleri Bakanlığı, 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta 2 gün boyunca uygulanması kararlaştırılan sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama yaptı.
Bakanlığın açıklamasında, “31 ilde toplam 63 milyon 640 bin vatandaşımızın neredeyse tamamı sokağa çıkma yasağı kapsamında evlerinde kalarak karara uydu.” denildi.
Açıklama şu şekilde:”Sokağa çıkma yasağı başladığı andan itibaren bu kuralı ihlal eden 2 bin 756 kişiye adli ve idari işlem gerçekleştirildi.
“EKMEK İHTİYACI KARŞILANIYOR”
Ekmek gibi zorunlu ihtiyaçlar, vefa sosyal destek grupları, yerel yönetimler, muhtarlar ve fırın esnafı vasıtasıyla karşılanıyor.
Vatandaşlarımıza, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında aldığımız tedbirlere, göstermiş oldukları duyarlı yaklaşımdan dolayı teşekkür ederiz.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın