MHP, Devlet Bahçeli ve Türk düşmanları yine iş başında!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin öldüğüne dair iddiayı içeren tweet ortalığı karıştırdı. İddiayla ilgili ilk açıklama Hüseyin Özkan’dan geldi. MHP Sosyal Medya Sorumlusu Hüseyin Özkan, bu iddiayı yalanladı, “Haber yalandır” dedi.

MHP Sosyal Medya Sorumlusu Hüseyin Özkan, tweetinde şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımız Sn Devlet Bahçeli ile ilgili ortaya atılan yalan haberler ile alakalı ilk tweeti atan @ozer_v hesabı Twitter yetkililerine bildirilmiş olup, gerekli işlemler başlatılmıştır. Ayrıca yalan haberi ısrarla yayma gayretinde olan hesaplar da takibimizdedir. HABER YALANDIR.”

Öte yandan MHP camiasından da yalan haberlere tepki yağdı. MHP’liler, “Türkiye ve Devlet Bahçeli düşmanları MHP’yi ve Türkiyeyi başsız bırakmak için fiili saldırılarını sürdürüyorlar. Allah bu kaos severleri, MHP ve Türk düşmanlarına fırsat vermeyecektir. MHP başsız kalmayacaktır. Allah Devlet beyimize hayırlı ve uzun ömürler versin, Devlet beyin o hainler için büyük bir engel olduğunu biliyoruz. Devlet beyimizin ve Türk düşmanı hainler asla emellerine ulaşamayacaklardır. Devlet beyimiz zaten ömrünü Türk varlığına ve Türk milliyetçiliğine armağan etmiştir. Bu hainler şunu iyi bilmelidirler ki Devlet beyimizin ebedi varlığı onları hergün kahır edecektir.” diyerek tepki gösteriler.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi fahiş fiyatları boykota!

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın