Coronavirüs spor kulüplerini de vurdu! Sponsorlar ödemeleri kesti!..

Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik anlamda zor zamanlardan geçen futbol kulüplerine bir darbe de sponsorlardan geldi.
Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını, insan hayatını tehdit etmeye devam ediyor. Salgın tedbirleri kapsamında spor faaliyetlerinin de durması, futbol kulüplerinin ekonomik açıdan zor günler yaşamasına neden oldu. Geçtiğimiz günlerde liglerin müsabaka takvimi yapılmadan, kulüplere ödeme yapmayacağını açıklayan BeinSports’un ardından bu kez de sponsorlar benzer bir adım attı.
ÖDEME YAPILMAYACAK
Ajansspor’dan Ceyhun Kuburlu’nun özel haberine göre, birçok sponsor “İş yapamıyoruz” diyerek ödeme yapmayacaklarını kulüplere iletti. Bu kulüpler arasında Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un da bulunduğu öğrenildi. Turizm ve havacılık sektöründeki sponsor markalar, hazır giyim alanında iş yapan markalar, akaryakıt sponsorları bu alanda öne çıkarken GSM şirketlerinin ise ödemelerini kesintisiz olarak kulüplere yapmaya devam ettiği belirtildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın