İBB’nin yollarını yapmadığı Başakşehir Şehir hastanesi hizmette girdi!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları, İBB tarafından ısrarla yapılmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı sonrası bakanlık yolları büyük oranda yaptı.
Koronavirüse karşı Türkiye’nin kararlı mücadelesi sürüyor…
Mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yapımı öne çekilen ve dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olan Başakşehir Şehir Hastanesi’nin, ilk etabı bugün hizmete girdi.
İBB, HASTANENİN YOLLARINI YAPMADI
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gerekli bütçe bulunmadığını öne sürerek İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi’nin ulaşım yollarını yapmamıştı.
ERDOĞAN’IN TALİMATIYLA BAKANLIK YOLLARI YAPMAYA BAŞLADI
İBB’nin yapmadığı yollar için de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı harekete geçmişti.
“BURASININ YOLLARINI YARIM YAMALAK BIRAKAN BİR İBB VAR”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin açılışında yaptığı konuşmada, yollar için “Burasının yolunu yarım yamalak bırakan İstanbul’un bir belediyesi var. Hemen Ulaştırma Bakanlığımızı devreye soktuk.” dedi.
METRO DA YAPILACAK
Erdoğan konuşmasında ayrıca hastaneye metro ile ulaşımın yapılacağı müjdesini de verdi.
Erdoğan,”Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yanına metro da gelecek. Ulaşımda herhangi bir sıkıntısı olmayacak.” ifadelerini kullandı

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek yerel seçimin ardından ilk yatırımcılar toplantısını ABD’de yaptı

ABD’li yatırımcılara seslenen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye’de Haziran 2028’e kadar seçim olmayacağını, …

Bir yanıt yazın