Başkan Erdoğan’dan birlik ve beraberlik içerikli 23 Nisan mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “TBMM’nin kuruluşunun 100. yılını, Türkiye’nin ve dünyanın tüm çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 100’üncü yılını, yayınladığı videolu mesajla kutladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajına “Hayatta bir çocuğun gülümsemesinden daha büyük bir mutluluk, bir çocuğun kalbinden daha geniş bir umman yoktur.” diyerek başladı.
“ÇÜNKÜ ÇOCUK OLMAK…”
“Savaşların, çatışmaların, açlık ve kıtlıkların ufkumuzu kararttığı bir dönemde dünyayı güzelleştiren yegane şey, siz çocukların tebessümüdür. Sizler bizim geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudusunuz.” diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Siz çocuklar; daha huzurlu, daha neşeli, daha adaletli, daha güzel bir dünyanın müjdecisi durumundasınız. Çünkü çocuk olmak, coşkulu olmak, dünyaya hep saf, temiz, duru gözlerle bakmak ve yarına heyecanla yürümek demektir. Çocuk olmak, yüreğindeki sınırsız hesapsız sevgiye sıkı sıkıya sarılmak demektir.”
“DAHA ADALETLİ BİR DÜNYA”
Gelecek nesillerin adaletli bir dünya kurmasını temenni eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah sizler yarın sanatçı, politikacı, bilim adamı öğretmen mühendis hukukçu veya başka konumlarda olacaksınız. İşte o zaman geriye kalan eksiklikleri giderecek, sizlerden sonra gelecek nesiller için daha adaletli daha güzel bir dünyayı siz kuracaksınız.” dedi.
“NİCE GÜZEL BAYRAMLARA”
Mesajının son kısmında ise çocukların bayramını kutlayan Cumhurbaşkanı, “23 Nisan’ı armağan eden Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını şükranla yad ediyorum. Ailelerinizle, öğretmenlerinizle, arkadaşlarınızla birlikte sizlere nice güzel bayramlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın