Can Ataklı da Ekrem İmamoğlu isyanı!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarını ısrarla yapmayan İBB Başkanı İmamoğlu’na yüklenen Ataklı, sert konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “hayalim, rüyam” olarak nitelendirdiği şehir hastaneleri, tek tek hizmete girmeye başladı.
İstanbul’daki Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yapım süreci, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanlığına Ekrem İmamoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte yavaşladı.
CHP’li İmamoğlu, şehir hastanesinin yollarını yapmamak için direndi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bunun üzerine bakanlığa talimat verdi ve hızla yollar yapıldı.
Dünyada birçok ülke tarafından örnek alınan dev şehir hastanesine karşı Ekrem İmamoğlu’nun böyle bir tavır alması, muhalif kimliğiyle bilinen Can Ataklı’yı da kızdırdı.
“ÇAPSIZLIK, BECERİKSİZLİK.. İSTANBUL’A YAKIŞMIYOR”
Tele 1 canlı yayınında konuşan Ataklı, “Bahanesi yok bu işin, İBB burada çok büyük hata yaptı. Böyle bir hastane açılıyor. Bina muazzam. İnşaat olarak harika. Efendim yolunu onlar durdurdu da biz yaptık da yapmadık da… Bir de yolu yapılmayacaktır diye açıklama yaptı. Böyle bir acemilik… Böyle bir iş bilmezlik.. Böyle bir çapsızlık… İstanbul’a yakışmıyor. Yapacaksın kardeşim. Tak diye yapacaktın. Hem de bütün gücünü seferber edecektin.
“ŞOVLARLA BU İŞLER YÜRÜMEZ”
Orası benim milletimin şifa bulacağı bir yer. Özellikle bu korona günlerinde. Ne yaptınız? Demeçler, şovlar… Bu şovlarla bu işler yürümez.
“CUMHURBAŞKANLIĞI HAYALLERİ GÖRENLER VARSA..”
Cumhurbaşkanlığı hayalleri görenler varsa da kusura bakmasın ama olmaz. O yolu yapacaktın. Lamı cimi yok.
“İCRAAT GÖRMEDİM KARDEŞİM”
Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyenlerin dışında bir tane beğenen var mı acaba? Ben daha icraat görmedim kardeşim. Hakikaten görmedim. Ne düzeldi? AKP durmadan geçitleri donatıyordu, sen ne yapıyorsun? İstanbul senindirden başka bar mı bir şeyin? Ne demekse o.. Hep edebiyat.. İş kardeşim… İcraat…” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

NF-5 savaş uçakları yerini Hürjet’e bırakıyor!

Türk Yıldızları’nın 4 adet NF-5 uçağının 60 yıldır kullanıldığını hatırlatan uzmanlar, ‘inşallah 2025’ten itibaren Türk …

Bir yanıt yazın