Galatasaray’da yeni koronavirüs formülü

Galatasaray, koronavirüs salgını üzerine yaşanabilecek maddi zorluklar nedeniyle Lemina ve Onyekuru’nun bonservislerini almaktan vazgeçti. Sarı-kırmızılılar, yeniden kiralama yöntemine başvuracak.
Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını insan hayatını tehdit etmeye devam ederken, diğer olumsuz etkileri de gün yüzüne çıkmaya başladı.
Salgın tedbirleri kapsamında liglerin ertelenmesiyle birlikte, futbol kulüplerinin gelirleri de askıya alınmıştı. Bu nedenle Galatasaray, ekonomik anlamda yaşanabilecek zor günleri düşünerek transferde yeni bir önlem aldı.
SATIN ALMA OLMAYACAK
Yeni sezon kadro yapılanması için liglere verilen arayı değerlendiren ve transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, bu sezon satın alma planlarını da askıya aldı.
YENİDEN KİRALANACAKLAR
Galatasaray’da gösterdikleri performans nedeniyle yönetimin daha önce bonservislerini almayı planladıkları bilinen Onyekuru ve Lemina için bu ihtimal ortadan kalktı. Sarı-kırmızılı yönetimin, iki oyuncunun da bonservisi alınamayacağı için Monaco ve Southampton kulübü ile 1 sezon daha kiralama adına masaya oturacağı öğrenildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi fahiş fiyatları boykota!

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın