CHP’li Özgür Özel memurlara tehditler savurdu!

Skandal açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ve adeta FETÖ ağzıyla konuşan CHP yine şaşırtmadı. HDP, İP ve CHP’nin ortak sözcüsü gibi konuşan CHP’li Özgür Özel’in Başkan Erdoğan’ı ve devlet memurlarını skandal ifadelerle tehdit etti.

AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Zeynep Alkış sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bu 28 Şubat kafasıdır. Bu 15 Temmuz öncesi millete ve devlete sallanan parmakla aynıdır. Bu çok açık vesayetçi bir tehdittir. Özgür Özel’in siyaseti maske, yaptıkları vesayet özlemidir. Şiddetle kınıyorum.” ifadelerine yer verdi.

MEMURLARA TEHDİTLER SAVURDU

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi FETÖ’cülerin hükümeti hedef alan tehditlerini hatırlatan ifadelerde bulunmuş, “Saray rejiminin sonu geliyor” diyerek memurları tehdit etmişti.

Özel, skandal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Saray rejiminin sonu geliyor. O son Atatürk’ün kemiklerini sızlatacak bütün bu atamaların, bütün bu liyakatsizliklerin de sonunu getirecek. Herkes şunu bilsin. Bütün devlet memurları. Görevini devlet memuru gibi yapan devlet memurları. Hangi ülkeye hizmet ettiğini bilen çok değerli bürokratlar hiç korkmasınlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti gelir, saat gibi işlemeye başlar. O saatin en kıymetli çarkları da siz olursunuz. Eğer ki koltuğunuza liyakatla oturdunuz, devletinize sadakatla çalışıyorsanız.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi fahiş fiyatları boykota!

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın