ABD hem kokudan, hem de koronavirüsten kırılıyor!

ABD’nin New York kentinde bir cenaze evinin önündeki iki kamyonette, 100 kişinin cenazesi bulundu.
Salgının en çok etkilediği New York eyaletinde bir cenaze evinin önündeki iki kamyonetten kötü kokular gelince, çevre sakinleri şikayetçi oldu.
100 KİŞİNİN CENAZESİ ÇIKTI
Polis çevrede inceleme başlattı. Yapılan araştırmada iki kamyonetin içinde 100 kişinin cenazesinin bulunduğu tespit edildi. Kamyonetlerde dondurucu olmadığı için cenazelerin çürümeye başladığı belirlendi.
GEÇİCİ OLARAK TUTULDUĞU SÖYLENDİ
Brooklyn’deki cenaze evi yetkilileri, artan ölümler sonucu içeride yer kalmadığı için cenazelerin kamyonda tutulduğunu itiraf etti. Kamyonların ev taşımakta kullanılan ve soğutucu özelliğinin olmadığı, cenazelerin geçici olarak bu araçlarda tutulduğu savunuldu. Cenazeleri bulunan kişilerin ölüm nedeni ise açıklanmadı.
ÖLÜ SAYISI 23 BİNİ GEÇTİ
Öte yandan New York eyaletinde, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 23 bin 384 ve vaka sayısı ise 299 bin 691 olarak rapor edildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın