Kompleksli ve küstah Melenchon’dan Türkiye tepkisi!

Türkiye’nin koronavirüs nedeniyle Fransa’ya gönderdiği tıbbi yardımları hazmedemeyen aşırı solcu partinin lideri Jean Luc Melenchon kompleks yaptı. Resmi twitter hesabından ”Türkiye Fransa’ya 40 bin tıbbi maske ve bin koruyucu önlük verdi.” diyen Melenchon küstah bir ifadeyle ”Macron bizi daha aşağı düşürebilir mi?” dedi. Bu paylaşım sonrası yüzlerce kişi Türkiye’ye destek çıktı.
Fransa’da aşırı solcu partisinin lideri Jean Luc Melenchon, Türkiye’den koronavirüs yardımı kabul eden Fransız hükümetine ağır eleştiriler yöneltti. Melenchon, Twitter üzerinden yaptığı küstah paylaşımda, “Türkiye Fransa’ya 40 bin tıbbi maske ve bin koruyucu önlük verdi. Macron bizi daha aşağı düşürebilir mi?” ifadelerini kullandı.
KÜSTAH PAYLAŞIMA SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI
Binlerce etkileşim alan ileti, sosyal medya kullanıcıları arasında tartışmalara yol açtı. Yorumlarda milletvekili Melenchon’a tepkiler yağarken, Türkiye’ye teşekkür mesajları paylaşıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın