Yılmaz Özdil’in Külliyeyi aratmayan 7 milyon dolarlık villası!

Hükümetin İmar Barışı adımını sert sözlerle eleştiren Yılmaz Özdil’in, düzenlemeden yararlandığı ortaya çıktı.
Atatürk’le ilgili yazdığı kitaplarla sık sık gündeme gelen Yılmaz Özdil, hükümete ve başkanlık sitemine karşı siyasi parti liderlerinden bile daha  aşırı bir  muhalif  gazeteci. Hükümetin yaptığı tüm adımların karşısında duran Yılmaz Özdil, İmar Barışı konusunda da sert ifadeler kullanıyordu.
İMAR BARIŞI AFFI ELEŞTİRİSİ
Yılmaz Özdil, 28 Eylül 2019’daki “Pay hattı” başlıklı yazısında “Deprem ülkesinde imar affı mı olur birader? Fay hattı sorun değildir Türkiye’de. Pay hattı sorunudur, pay hattı!” ifadelerini kullanmıştı. Son günlerde, Yılmaz Özdil’in Bodrum’da lüks bir villası olduğu ve villanın imar konusunda sıkıntılı olduğu ortaya çıktı. Özdil’in, ofis yaptırdığını söyleyerek yapısını villaya dönüştürdüğü iddiası gündemde.
YERDEN YERE VURDUĞU KANUNDAN FAYDALANDI
Konuyla ilgili henüz açıklama yapmayan Yılmaz Özdil’in, ofisten villaya dönüştürdüğü yapısı için İmar Barışı kanunundan yararlandığı ortaya çıktı. Yılmaz Özdil’in eşinin üzerine gösterdiği villanın fotoğrafları da sosyal medyada paylaşıldı.
DENİZE SIFIR, 7 MİLYON DOLAR
Denize sıfır konumda yer alan Yılmaz Özdil’in lüks villasının, piyasa değeri ise 7 milyon dolar seviyesinde olduğu iddia ediliyor. Yılmaz Özdil’in  7 milyon dolarlık villasının bu günkü kuruyla hesaplandığında 49 milyon lira yapıyor. Öte yandan Külliyeye karşı olmadık eleştiri ve sözlü saldırılar düzenleyen Özdil’in  avuttuğu kitleye 2 bin 500 liradan kitap sattığı ayrıca  eleştirdiği imar barışından istifade ederek  7 milyon dolarlık değer biçilen villanın inşaat veya maliyet kaynağının araştırılacağı da gündemde olduğu iddia ediliyor. Kaynak:Ensonhaber

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Valilik açıkladı: 75 kişi gözaltına alındı

Yenikapı’da DEM Parti mitinginde PKK/KCK silahlı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posterini açan ve yasa …

Bir yanıt yazın