Gerçekten bu olmadı işte! Bu kadar mücadele boşuna mıydı?

Bakan Fahrettin Koca, caddedeki yoğunluğa dikkat çekerek, “İstiklal Caddesi, bugün iyi bir görüntü vermedi. Bir kareye bu kadar insan girmesi için çok erken” dedi.
Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan üç günlük sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından İstanbul’un cadde ve meydanları, eski hareketliliğine geri döndü.
Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde dün yaşanan yoğunluk tedirgin etti.
İstiklal Caddesi’nde çoğu kişi maske takarak gezerken, bazılarının maskesiz olduğu dikkatlerden kaçmadı.
“İYİ BİR GÖRÜNTÜ VERMEDİ”
Sosyal mesafe kuralları ise çoğu kişi tarafından ihlal edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da yoğunluktan bir kare paylaşarak, “İstiklal Caddesi, bugün iyi bir görüntü vermedi.” dedi.
“EVDE KALMAYA ÇALIŞALIM”
Bakan Koca, “Bir kareye bu kadar insan girmesi için çok erken. Günlük hayattan her fotoğraf, Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosuna destek vermeli. Evde kalmaya çalışalım. Çıkarsak maske kullanalım, sosyal mesafe kuralına uyalım.” uyarısında bulundu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek: Mali kaynaklar daha verimli alanlara yönlendirilecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında düzenlenen etkinlikte Türkiye’de yerel …

Bir yanıt yazın