Ambulansla 112 kiloluk esrar sevkiyatı Jandarmaya takıldı!

İstanbul’da bir kişi, hasta olduğunu söyleyerek özel bir şirketten ambulans kiralayıp gittiği Diyarbakır’dan 112 kilogram esrarla dönmek üzereyken yakalandı.
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sur ilçesi Mermer Jandarma Karakol Komutanlığı önünde yol kontrolü yaparken, seyir halinde bulunan bir ambulans, arama noktasının 100 metre gerisinde yol kenarında bir anda durdu.
Sonrasında yavaşça hareket eden ambulans, şoförünün şüpheli hareketler sergilemesi üzerine, bu kez ekipler tarafından durduruldu.
112 KİLO ESRAR BULUNDU
Ambulanstaki iki görevli ve şoförün tedirgin hareketleri devam edince görevli jandarma, aracın ilk durduğu yere doğru gitti ve yol kenarına atılmış 6 parça valiz içerisinde, özel olarak hazırlanarak jelatine sarılmış, satışa hazır vaziyette 112 kilogram esrar buldu.
AMBULANSI ÖZEL BİR ŞİRKETTEN KİRALADI
Zanlının hasta olduğu ve Diyarbakır’a gitmek için özel bir şirketten ambulans kiraladığı öğrenildi.
Diyarbakır Valiliği, o detayı şu şekilde açıkladı:“İstanbul’da ikamet eden F.B. isimli şahsın hasta olduğunu ve Diyarbakır’a gitmesi gerektiğini beyan ederek, özel bir şirketten ambulans aracı kiraladığı, aracın Diyarbakır merkezine yaklaştığında şüpheli şahsın fikir değiştirerek Lice ilçesine gitmesi gerektiğini söylediği, ambulansın Lice ilçesine geldiğinde şüpheli şahsın telefon ile görüşme gerçekleştirmesi sonucu yabancı bir şahsın 6 parça valizi şüpheliye teslim ederek ambulansa koyduğu, şahsın valizleri aldıktan sonra ambulans görevlilerine İstanbul’a dönmek istediğini söylediği tespit edilmiştir.”
ZANLI GÖZALTINA ALINDI, AMBULANS GÖREVLİLERİ SERBEST BIRAKILDI
Ele geçirilen uyuşturucu maddelerin muhafaza altına alındığı belirtilirken, şüpheli F.B. gözaltına alındı.
Ambulans şoförü ile beraberindeki iki kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Jandarma ekipleri, uyuşturucuyu temin eden zanlı veya zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın