Albakrak’tan, Bahçeli’ye: Bu destek ile aşamayacağımız badire yoktur

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kendisine destek veren MHP Lideri Bahçeli’ye teşekkür etti.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak kendisine destek veren MHP lideri Bahçeli için teşekkür paylaşımı yaptı.
Bakan Albayrak, Bahçeli’nin destek mesajını “Tüm gayreti ile büyük ve güçlü Türkiye idealini sahiplenen, siyasette gayesi millet olan sizlerin ekonomideki mücadelemize verdiği destek bizler için tarifsizdir. Bu destek ile aşamayacağımız badire yoktur. Size ve şahsınızda MHP ailesine şükranlarımı sunarım.” şeklinde yanıtladı.

MHP LİDERİ BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Bilindiği gibi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün ekonomi yönetimine destek mesajı yayınlamıştı. Mesajında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı savunan Bahçeli, “IMF heyetiyle otel lobilerinde kulis yapanlar Türkiye ekonomisine atıp tutuyorlar. Çok başarılı bulduğumuz Sayın Berat Albayrak’a verip veriştiriyorlar! İnsan da biraz edep olur, biraz erdem olur, Kemal Derviş’in yardakçıları, devşirilmiş ucubeler Türk milletini kandıramazlar.” ifadelerini kullanmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın