Anketlerde yüzdelere giremeyen Davutoğlu’dan Ak Parti eriyor İddiası

Davutoğlu’ndan iddalı açıklamalar. AK Parti’de erime olduğunu savunan Davutoğlu, “Peki bu erime nereye gidiyor? Gelecek Partisi’ne.” dedi.
Koronavirüs günlerinde, siyasette erken seçim tartışması çıkarılmak isteniyor. Cumhur İttifakı cephesinden, erken seçimin gündemde olmadığı yönünde net açıklamalar gelirken, muhalefet ise bu tartışmayı gündemde tutma çabası içerisine girdi. Seçim tatışmasını sıcak tutmak isteyen muhalefetin yanı sıra erken seçim tartışmasına anketlerde yüzde 0.5’i bile bulamayan  Ahmet Davutoğlu da katıldı.

SEÇİNMİN GÜNDEME GELMESİ…
Karar’a konuşan Ahmet Davutoğlu, “Erken seçimin gündeme gelmesinin en önemli sebebi biziz.” diyerek,  AK Parti ve MHP’nin güç kaybettiğini savundu.  “Gelecek Partisi olmadan siyasi denklem kurulamayacağı görülecek.” diye konuşan ve  AK Parti’de erime olduğunu iddia eden Ahmet Davutoğlu, “Peki bu erime nereye gidiyor? sorusuna da Gelecek Partisi’ne.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın