Mehmetçik destan yazmaya devam ediyor: 4 PKK’lı hain yok edildi!

Türkiye’nin gerek içerde gerekse dışarıda başlatmış olduğu terörle mücadele başarı ile sürüyor. Irak’ın kuzeyinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist, düzenlenen hava harekatı sonucu etkisiz hale getirildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından gerek yurt içinde gerekse yurt dışında gerçekleşen başarılı operasyonlara, bir yenisi daha eklendi. Teröriste göz açtırmayan Mehmetçik destan yazmaya devam ediyor.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Irak kuzeyi Metina bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 4 PKK’lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak’ta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra Irak’a resmi ziyaret gerçekleştiriyor. Erdoğan’ı, Bağdat Havalimanı’nda …

Bir yanıt yazın