Denizli’de dolabın içinden FETÖ’cü çıktı

Denizli’de Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli şahıs yakalandı. Baskında aranan isimlerden biri, evin içine özel olarak yaptırılan gizli bölmede bulundu.
Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yakalama emri ile aranan örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.
ÖZEL OLARAK TASARLANAN GİZLİ BÖLMEDE YAKALANDI
Örgütün hücre evlerine yapılan operasyon kapsamında 5 şüpheli şahıs yakalandı.  Şüpheli şahısların bulunduğu evde özel olarak tasarlanmış olan elbise dolabına oluşturdukları gizli bölmede 1 şüpheli şahıs yakalandı.
YAPILAN OPERASYONDA BİRÇOK ÖRGÜTSEL DÖKÜMAN BULUNDU
Operasyon neticesinde yapılan aramada birçok örgütsel dijital materyal ele geçirilirken, örgütün şahıslara verdiği altın ve para ele geçirildi.  Operasyon kapsamında yakalanan 2 şüpheli şahıs İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edilirken, 2 şüpheli şahıs ise çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın