Hainleri kahır eden haber! 1 milyon liralık ödülle aranan terörist öldürüldü

Diyarbakır’da, turuncu kategoride aranan bir terörist etkisiz hale getirilirken, Faraşin bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, bölücü terör örgütü üyelerine yönelik operasyonlar başarı ve kararlılık ile devam ediyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Şırnak’ın Faraşin bölgesinde 2, Diyarbakır’da ise 1 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
1 MİLYON TL ÖDÜLLE ARANAN TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Diyarbakır’daki hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin ise Turuncu Liste’de yer alan Ekrem İptaş olduğu duyuruldu.
BARIŞ PINARI BÖLGESİNDE 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Öte yandan, Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise Barış Pınarı bölgesinde 3 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.  Açıklamada, “Terör örgütü PKK/YPG’nin huzur ve güven ortamını bozmaya dönük yeni sızma ve saldırı girişimleri önlendi.” ifadelerine yer verildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın