Kaza mı Ali Şan’a sabotaj mı? Böylesi bir aracın aksı nasıl kopar?

Şarkıcı Alişan, kazanın aracın aksının kopması nedeniyle meydana geldiğini söyledi. Ünlü şarkıcı, “Böyle bir aracın aksı nasıl kopabilir” diyerek tepkisini ifade ederken akıllara da şu soruyu getiriyor: Kaza mı Ali Şan’a sabotaj mı?
Ünlü şarkıcı Alişan ve ailesi, İstanbul’dan İzmir’e giderken otoyolun Manisa bölümünde kaza yaptı. Değeri yaklaşık 3 milyon lirayı bulan aracın, sağ arka aksının kırılması sonucu bariyerlere çarptığı ve devrilerek 30 metre sürüklendiği öğrenildi.  Alişan, eşi Buse Varol ve 2 yaşındaki çocukları Burak kazadan yara almadan kurtulurken, arabadaki yabancı uyruklu bakıcıları Marianne Villamor Landayan (43) hafif yaralandı.
“BÖYLE BİR ARACIN AKSI NASIL KOPABİLİR”
Kaza sonrası Alişan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolda seyir halindeyken ne olduğu anlamadan aracın bariyerlere çarptıktan sonra devrildiğini belirterek, “Büyük şok yaşadık, ölümden döndük. Hayatımda ilk kez kaza yapıyorum, verilmiş sadakamız varmış. Sonra gördük ki aracın aksı kopmuş. Böyle bir aracın aksı nasıl kopabilir hayret ediyorum. Büyük şok yaşadık.” diye konuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın