Van’da 2 işçimizi şehit eden 3 terörist etkisiz hale getirildi!

Van’da 8 Haziran’daPKK’nın, Belbuka yaylasında yol yapım çalışması yapan işçileri taşıyan servis aracına EYP ile saldırarak 2 işçiyi şehit eden 3 PKK’lı bugün öldürüldü.
İçişleri Bakanlığı’nın iç güvenlik operasyonları kapsamında teröristlerle mücadelesi devam ediyor. 8 Haziran’da Van’ın Çatak ilçesi kırsalında Narlı ile Dalbastı mahalleri arasında teröristlerin düzenlediği saldırıda 2 işçi şehit olmuş, 8 işçi de yaralanmıştı.
ŞEHİT İŞÇİLERİN KANI YERDE KALMADI
PKK’nın, Belbuka yaylasında yol yapım çalışması yapan işçileri taşıyan servis aracına EYP ile saldırmasının ardından şehit düşen işçilerin kanı yerde kalmadı. İç güvenlikte huzuru sağlayan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis özel harekat ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma özel harekat ve jandarma komando birlikleri, Çatak ilçesi kırsalında teröristlere hava destekli operasyon düzenledi.
3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Düzenlenen operasyonda, işçileri şehit eden 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’dan düzmece İsrail görseli, “Yapay Sürü İHA”yla saldırıyı çizdiler

Resmedilen bir İsrail şehrinin, İHA’lar tarafından saldırıya uğratılma anları resmedildi. Orta Doğu, İsrail’in Şam saldırısının …

Bir yanıt yazın