Müttefikimiz Coni’nin kafası karışık!

YPG’li elebaşlarından Mazlum Kobani geçtiğimiz günlerde ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Frank McKenzie ile buluştu. Amerika ise buluşmayı doğrulamadı.
ABD Merkez Kuvvetleri (Centcom) Komutanı General Kenneth Franklin McKenzie, önceki gün terör örgütü YPG’nin sorumlusu Mazlum Kobani ile bir araya geldi.
MAZLUM KOBANİ: GÖRÜŞTÜK
ABD merkezli Al-Monitor’un yayınladığı habere göre Şahin Cilo ismiyle de bilinen, Mazlum Kobani görüşmenin gerçekleştiğini sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla duyurdu. Centcom sözcülüğü, ise görüşmeyi onaylamadı.
GEÇEN YILIN TEMMUZ AYINDA DA BİR ARAYA GELMİŞTİ
Al-Monitor’e göre geçen yıl Centcom’un başına geçtikten bu yana McKenzie, ikinci kez YPG’nin en büyük bileşenini oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri (SDG) bölgesini ziyaret etmiş oldu.
Al-Monitor, YPG sorumlusu ile bu görüşmenin ABD’nin NATO müttefiki Türkiye’yi öfkelendireceğini de ekledi. McKenzie daha önce geçen yılın temmuz ayında bölgeyi ziyaret ederek, terörist Mazlum ile bir araya gelmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın