Trump: Biden kazanırsa, ABD’yi Venezuela’ya çevirir

Birleşik Devletler Başkanı Donald Trump, Demokrat Başkan Adayı Joe Biden’ı “en tehlikeli aday” ve “sosyalizmin Truva Atı” olarak nitelendirdi.
Trump: Biden kazanırsa, bir diğer Venezuela olabiliriz. ABD Başkanı Donald Trump, Wisconsin eyaletinde ABD ekonomisi ve yaklaşan başkanlık seçimleri konusunda açıklamalarda bulundu. Biden’ın, solcuların bir “kuklası” olduğunu öne süren Trump, “Joe Biden, hayatımız boyunca başkanlık görevine aday olan en tehlikeli kişi.” ifadesini kullandı.  Demokrat Partinin “sosyalist” eğilimleri olduğunu ifade eden Trump, “Biden, sosyalizmin Truva Atıdır.” diye konuştu.  Joe Biden’ın başkan yardımcısı adayı Kamala Harris’in de “suç yanlısı” ve “polis karşıtı” olduğunu savunan Trump, “Ben ise her zaman suç karşıtı, polis yanlısıyım.” dedi. Trump, Demokratlar’ın seçimleri kazanmasının tek yolunun da “seçimlere şaibe karıştırmaları” olduğunu öne sürdü.
“BİR DİĞER VENEZUELA OLABİLİRİZ”
3 Kasım’daki seçimlerin “en tehlikeli seçimler” olabileceğine dikkati çeken Trump, “Demokratlar kazanırsa, biz de bir diğer Venezuela olabiliriz.” uyarısında bulundu.
“ERDOĞAN KARŞISINDA ZİHNEN YETERSİZ”
Öte yandan Trump, sabah saatlerinde Fox News’e yaptığı açıklamaya benzer şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi “dünya çapında satranç oyuncusu” yabancı liderlerin bulunduğu bir dünyada Joe Biden’ın “zihnen yetersiz” olduğunu savundu.  Demokrat Başkan Adayı Biden’ın ocak ayında New York Times’ta yayımlandığı ortaya çıkan bir mülakatında Türkiye ile ilgili sarf ettiği sözler Ankara’nın sert tepkisini çekmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın