Aylin Nazlıaka, Anıtkabir’i ziyaret etti

CHP’de Atatürk portresini kim indirdi tartışmasının ardından partiden ihraç edilen daha sonra affedilerek partiye dönen Aylin Nazlıaka, geçtiğimiz günlerde Kadın Kolları Başkanlığı görevine gelmişti.
CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, Anıtkabir’i ziyaret etti. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki CHP Kadın Kolları MYK üyeleri, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine gitti.
Nazlıaka’nın mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.
“AZİZ ATAM..”
Misakımilli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir özel defterini imzalayan Nazlıaka, deftere şunları yazdı: “Aziz Atam, ‘İki büyük eserin var: Biri Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’ sözünüzden aldığımız güçle eserlerinizin daimi kurucuları olarak huzurlarınızdayız. Devrimlerinizin yılmaz savunucuları olarak hedef gösterdiğiniz uygarlık mücadelesinin en ön cephelerinde, kadın ve erkeği eşit bir Türkiye idealiyle laik, sosyal bir hukuk devleti olmak için mücadelemizi sürdürüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları olarak sizi sevgi, saygı ve minnetle anıyor, ‘Yaşasın laik, eşitlikçi, tam bağımsız Türkiye’ diyoruz.”
İNÖNÜ’YÜ DE UNUTMADI
Heyet, daha sonra İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kabrinin bulunduğu alana geçti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın