Otobüste maske taktın, takmadın kavgası!

Otobüse binen ve maskesini gerektiği gibi takmayan bir yolcu, kendisini uyaran şoföre seyir halindeyken yumruk attı.
Bursa’da otobüs şoförü ve yolcu arasında maske kavgası.Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Bulvarı’nda, Gökdere istikametine seyir halinde olan İ.A. isimli otobüs şoförü, 16 BOD 22 plakalı otobüsle özel bir hastane önünde durağa yanaştı. O sırada maskesi çenesinde takılı olarak otobüse binen S.Ö., şoför tarafından uyarıldı.
ŞOFÖRÜ YUMRUKLADI
Maske uyarısının ardından S.Ö. ile sürücü arasında tartışma çıktı.  İkili arasındaki tartışma otobüsün hareket etmesinin ardından da bir süre devam ederken S.Ö., seyir halindeki otobüs şoförü İ.A.’ya yumruk atarak saldırmaya başladı. Yumruğun etkisiyle ne olduğunu anlamayan İ.A., frene basarak otobüsü durdurdu. Otobüsteki diğer yolcuların araya girmesinin ardından kavga son bulurken, şoför İ.A. otobüsü yol kenarına alarak durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI
Olay yerine gelen sağlık ekipleri İ.A.’yı hastaneye kaldırırken, polis ekipleri S.Ö.’ yü gözaltına aldı. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan şoförün durumunun iyi olduğu öğrenildi.
“SİNİRLENDİM VE YUMRUK ATTIM”
Saldırgan S.Ö. de, “Otobüse bindiğimde maskem çenemdeydi. Şoför beni maske konusunda uyardı. Uyarısına uyarak maskemi taktım ancak aramızda yine tartışma çıktı. Tartışma yaşanırken ben de sinirlendim ve yumruk attım.” diyerek kendisini savundu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın